Frisse avond in Harlingen


De jaarwisseling hebben wij met wat familie en vrienden in Friesland doorgebracht. Nu ligt er in ons deel van het land (Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam) ook sneeuw, maar toen wij 3 januari thuiskwamen was het wel een hele overgang: van een sprookjesachtig mooi, leeg en wit landschap naar een wat grauwe atmosfeer in de hectische Haarlemmermeer. Nu liggen ook onze straten en auto’s onder een witte deken en ziet zelfs de omgeving van Amsterdam Sloterdijk er “Anton Pieckerig” uit.
In Friesland zaten we ook niet de hele tijd in een besneeuwd landschap. De eerste ochtend liep ik buiten te genieten van de ijzel (daar komen nog wel plaatjes van op mijn fotoblog) en een van de eerste avonden reed ik voor het donker werd nog even naar Harlingen om wat te wandelen en foto’s te maken. Deze foto’s laat ik hieronder zien.
Harlingen is een mooi havenstadje met de sfeer die daarbij hoort. Schepen langs de kade, meeuwen in de lucht, de koele wind die vanuit zee landinwaarts waait. Ideaal voor een frisse avondwandeling! Kijk gerust even mee, dan geniet ik ook nog even na… En: reacties zijn altijd welkom. Zeker als je nog iets leuks / persoonlijks over Harlingen hebt mee te delen. (Klik op de foto’s voor grotere weergave!)

Zeg iets terug op Vrijspraak

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s