Even schaamteloos pluggen

Wat nu weer? De Meerkerk is genomineerd voor de Architectuurprijs Haarlemmermeer! En die prijs willen we als kerk best binnenhalen. Waarom? Omdat we trots zijn op de inzet van alle vrijwilligers die een oude boerderij met grote aardappelschuren hebben omgebouwd tot een moderne, gastvrije kerk plus bijgebouwen met een zee van ruimte voor volwassen, kids en jongeren.
Kijk hier en – als je onze kerk ook een prachtvoorbeeld vindt van geslaagd hergebruik van oude panden, dan kan ik je niet tegenhouden als je onze kerk jouw stem geeft 😉 Ik roep met kracht: STEM OP 8!
En dan nog iets. Wij moeten deze gebouwen over drie jaar verlaten. Dat is geen ramp en het komt niet onverwacht. De kerk heeft toestemming gekregen om deze oude boerderij met schuren voor een bepaalde periode te gebruiken en daar zijn we heel blij mee. Er wordt bijvoorbeeld op een heel respectvolle manier met de monumentale schuur omgesprongen die verbouwd is tot jongerenruimte zonder het bouwwerk wezenlijk aan te tasten. Er is gewoon een gebouw IN de schuur geplaatst. Kijk naar m’n foto’s en zie hoe we dat gedaan hebben. Geef ons je stem en help de Meerkerk aan wat extra aandacht die we alleen maar zullen gebruiken om nog meer mensen een gastvrij welkom te bieden. Hier, of ergens anders.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Oh ja, nog een stichtelijk woord – wat verwacht je anders van een gelovige kerkganger? Daar komt ie:

Wij weten dat wanneer onze aardse tent, het lichaam waarin wij wonen, wordt afgebroken, we van God een woning krijgen: een eeuwige, niet door mensenhanden gemaakte woning in de hemel. (Staat hier)

Een gedachte over “Even schaamteloos pluggen

  1. Top Paul, ik heb mijn stem al uitgebracht, maar toch. Een geweldige manier om de nominatie onder de aandacht te brengen!

    Henny Bos

Zeg iets terug op Vrijspraak

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s