Robin met glans over de eindstreep

Een belangrijk moment voor ons gezin: Robin heeft zijn VWO-diploma gehaald en gaat na de vakantie aan de Technische Universiteit van Delft verder met een studie Industieel Ontwerpen. Juist omdat we weten dat hij de laatste klassen serieuze tegenslag heeft gehad (arm-/schouderfractuur bij judo en aan het begin van zijn examenjaar een kuit- en scheenbreuk) zijn we natuurlijk extra trots op hem! Hij heeft keihard gewerkt om dit doel te bereiken en dan is het mooi als je met glans de eindstreep haalt. De foto’s zijn gemaakt tijdens de diploma-uitreiking afgelopen vrijdagavond.


Robin heeft op het Haarlemmermeerlyceum tweetalig onderwijs gedaan en is met mooie cijfers en een dubbel profiel geslaagd (Natuur en Gezondheid, Natuur en Techniek). Vind je het gek dat we met hem stonden te glimmen?
Toch ook een gek idee: onze oudste zoon is nu van de middelbare school af. Ik ben blij dat hij in ieder geval nog een jaar bij ons blijft wonen. En ik ben benieuwd wat hij in de toekomst met al z’n talenten gaat doen.

Zeg iets terug op Vrijspraak

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s