Winter in Parijs, vrijdag 10 december, Notre Dame en Eiffeltoren

Ik ben samen met Lydia een weekend naar Parijs geweest. Gisteren daar mijn verjaardag gevierd – niet met taart en kaarsjes (de kaarsjes passen niet meer op de taart) maar met cappuccino en muffins. We vieren het binnenkort nog wel eens met onze kinderen erbij. Jarig zijn tussen Sint en Kerst is qua timing niet zo lekker. Ik sla de feestelijkheden wel eens stiekem over, maar dat lukt niet altijd. Iemand meldde dat ik een jubeljaar in ga. Niet eerder over nagedacht, maar het is waar: 7 x 7 – dat is toch ook wel weer mooi! Maar volgend jaar is er dus echt reden voor een feest. Kijk hieronder voor wat impressies.

Vrijdag zijn we met de bus vanuit Amsterdam naar Parijs gegaan. ’s Ochtends om 6 uur vertrokken we, samen met collega’s van Lydia. De reis en het hotel waren collectief geregeld, maar verder was iedereen vrij. Er was een mogelijkheid om zaterdag naar Eurodisney te gaan, maar wij zijn lekker in hartje Parijs gebleven. Vrijdag – in het schemerdonker – de onvermijdelijke, maar altijd mooie Eiffeltoren bekeken. Daarvoor de Notre Dame bezocht waar al een mooie kerstsfeer hangt. Dat geldt overigens voor de hele binnenstad: erg gezellig! Hier wat foto’s van vrijdag, meer volgt…

PS En bedankt voor alle lieve felicitaties via mail, Twitter, Facebook en Hyves! Ik schrijf, zoals aangekondigd, gewoon door op dit blog, maar houd een twitterpauze tot eind dit jaar. Automatische meldingen van WordPress komen wel binnen op Twitter. Dit fenomeen is veel tweeps kennelijk onbekend, dus sommigen denken dat ik weer actief ga twitteren, maar dat is voorlopig niet zo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

2 gedachten over “Winter in Parijs, vrijdag 10 december, Notre Dame en Eiffeltoren

Zeg iets terug op Vrijspraak

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s