Zonder verhalen kan ik niet leven – The Movie :-)

Gisteren hebben we een mooie boekpresentatie gehad in kunstcafé Dwaze Zaken te Amsterdam. Het boek Zonder verhalen kan ik niet leven is in feestelijke sfeer ten doop gehouden en diverse mensen (waaronder Monique’s zus Rebecca) lazen een gedeelte voor uit dit boek dat hen bijzonder had aangesproken.

Monique Samuel ging in gesprek met Ronny Naftaniel (CIDI) en haar studiegenoot Mourad Lairi die juist gisteren zijn eindscriptie over Saudi Arabië had ingeleverd en op het laatste moment werd opgeroepen om de plek in te nemen van Abdellah Dami die helaas wegens persoonlijke omstandigheden af moest zeggen. Menno Alberts, de man die de prachtige coverfoto maakte, was aanwezig. Marleen Verhulst, verantwoordelijk voor het design van cover en binnenwerk, kon er niet bij zijn maar leefde op afstand mee! Brigitte Makkinje (lees haar blog!) – stoutmoedig als altijd – hielp mij bij de presentatie.

TRAILER

Speciaal voor het boek van Monique hebben we een zgn. trailer gemaakt: een promotieclip. Willen jullie helpen met het bekendmaken van deze clip via blogs en sociale media? We kunnen wel wat support gebruiken. De promotiefilm is gemaakt door Evert ten Ham en Martijn Doornenbal van Een nieuwe kijk. De film is op locatie geschoten bij Boekhandel van Rietschoten te Rotterdam. Een prachtige winkel waar je Monique’s boek uiteraard ook kunt kopen! Hieronder nog wat foto’s van gisteravond. Of je er nu wel of niet bij was: laat van je horen en maak gerust wat lawaai rond dit boek! 😉

3 gedachten over “Zonder verhalen kan ik niet leven – The Movie :-)

  1. Echt jammer dat ik er gisteravond niet bij kon zijn…
    Een heel verhelderend filmpje, best confronterend ook dat je, terwijl Monique haar verhaal doet, op de achtergrond een arme sloeber een krantje ziet jatten.

    1. Schokkend. Gelukkig hebben we bewijsmateriaal op video. Niet alleen die sloeber (let op: hij jat ook doodleuk een boek mee!) maar ook andere ‘onschuldige voorbijgangers’ blijken ordinaire shoplifters te zijn. Waar moet dat heen met de wereld?

Zeg iets terug op Vrijspraak

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s