2CV gevuld met talent op de Contrastnacht

Die blauwe lelijke eend – die eigenlijk heel mooi is – met een paar mensen daarin die ook prachtig zijn. Gisteren keek ik nog eens naar deze foto en zat ik stilletjes na te genieten. Je schiet zo’n plaatje op gevoel, moeder met kind – altijd mooi (kijk eens goed). De spiegeling in de ramen ontneemt je wat zicht, maar wat je ziet is voldoende om blij van te worden. 

Een 2CV als mobiel podium, dat is een aardig idee. Het leverde een fraai kijkspel op, zoals de foto’s laten zien. Maar het was ook de moeite waard om, zoals ik deed, even lekker met een glas wijn in het gras te zitten om te luisteren naar de troostliedjes voor de treurenden van Sergej Visser & Rikko Voorberg (foto boven). Kijk even naar de website van het 2CV Theater. Zanger Rogier Pelgrim (foto onder) liet ook van zich horen, en hoe! (Luister hier eens naar Rogier en zijn broer Maarten…) Leuk om zo verrast te worden door mensen die gezegend zijn met een bijzonder muzikaal talent: de gave om mensen met klanken en woorden echt te raken.

2 gedachten over “2CV gevuld met talent op de Contrastnacht

  1. Leuk om te lezen. De moeder met kind in de auto is mijn nicht Joanne en Rikko is een aangetrouwde neef. Leuk dat je door hen geraakt bent.

Zeg iets terug op Vrijspraak

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s