Verse dagboeken en overdenkingen voor tussen de bedrijven door…

We werken keihard in Amsterdam om de nieuwe boeken voor komend najaar op tijd op de planken te hebben. Maar ondertussen komen er ook nieuwe boeken binnen die in deze zomerperiode verschijnen. Dat motiveert en inspireert wel, moet ik zeggen…

Hierbij drie nieuwe titels die we samen als TIME-OUT serie op de markt brengen. Het gaat om korte overdenkingen die door Niels van DonselaarErica Kramer en Petra Boogerd zijn gechreven. Twee van deze auteursnamen vind je ook terug in mijn blogrol… 

Juist tussen de bedrijven door, in je pauze of op een stil moment, kun je deze korte teksten lezen en geïnspireerd en bemoedigd worden.

Voor mensen die iets meer tijd te besteden hebben zijn er ook meer uitgebreide boeken met overdenkingen van Billy Graham (een jaarboek) en Max Lucado (overdenkingen en bijbelse beloften). Dit zijn mooie boeken voor op je nachtkastje en we verwachten ook dat ze heel vaak cadeau gedaan zullen worden. Er komt nog veel meer op het gebied van dagboeken, overdenkingen, kalenders en agenda’s – kijk maar in de boekwinkels!

Klik op deze link voor een PDF met onze Zomeraanbieding 2011. Daar vind je alle informatie over inhoud, uitvoering en prijs.

Zelf werk ik nu aan een boek dat in het najaar zal verschijnen. De titel wordt: Jesus was a Fisherman’s Friend. Op elk boek bevestigen we een zakje Fisherman’s Friend om de aandacht van de koper te trekken, uiteraard, maar ook om veel mensen een frisse adem te geven. Niet gek toch?

Ik heb overdenkingen geschreven bij het evangelie van Johannes. Daarbij focus ik op de persoonlijke ontmoetingen van Jezus met gewone mensen en hooggeplaatsten.

Zeg iets terug op Vrijspraak

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s