Vloeken doen we hier niet. Ook niet met kleuren.

Zoals je ziet heb ik weer eens een andere blogheader. Wispelturig typje dat ik ben. Maar die kleur he, die is wel heel erg groen. Of blauw. Ik weet niet hoe lang ik dit vol hou. Dat groenblauw. Maar wel weet ik dat de kleur van de achtergrond perfect past bij die header. Welk scherm je ook voor je neus hebt. Want ik heb gebruik gemaakt van een tamelijk briljante website waar je alle kleuren van de regenboog (en alle tinten die met die kleuren te maken of te combineren zijn) in beeld kunt krijgen. Dankzij mijn in vormgeving gespecialiseerde zoon die mij deze tip gaf. Het gaat om deze website, maar deze is ook de moeite waard. En via een bevriende googleplussert (hebben we al een naam voor mensen die op googleplus zitten?) kan ik nog een kleurrijke site onder jullie aandacht brengen. Ik ga toch nog eens verder op zoek naar een andere kleur voor dit blog. Of zijn er mensen die dit wel een trendy couleur vinden? Wat is jouw favoriete kleurencombinatie?

Nee, hier staat verder niets hoor. Alleen dit plaatje zodat je nog kunt zien waar deze blogpost over ging als ik binnenkort weer een andere blogheader met bijpassende achtergrondkleur uitgekozen heb.

4 gedachten over “Vloeken doen we hier niet. Ook niet met kleuren.

  1. Je hebt gelijk, kleur is heerlijk. Ik vind dit groen trouwens heel mooi! Het is zelfs een van mijn favoriete groenen omdat ik zo van blauw houd (hier zit veel blauw door).
    Echt favoriete kleuren heb ik niet, wel kleuren die ik bijna nooit (in niet een omgeving of toepassing) mooi vind. Grasgroen bijvoorbeeld, of kanariegeel en koningshuisoranje.
    Dank voor alle kleurenlinks!

  2. als je een iphone hebt is ‘color stream’ aan te raden… vooral voor wispelturige mensen kun je mooie kleuren combi’s automatisch genereren 😀

Zeg iets terug op Vrijspraak

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s