Lucky Ajax

Gisteren langs de lijn gestaan bij de wedstrijd DSS – Lucky Ajax. Nu zul je denken: “Lucky Ajax?” – nog nooit van gehoord (want DSS kennen jullie natuurlijk allemaal wel). Welnu, Lucky Ajax is een groep voetballers die ooit – in hun beste jaren – betaald tegen een bal mochten schoppen bij de beste club van Nederland. En nu, puur voor de lol, gaan ze daar nog mee door. En zo kon het gebeuren dat wij gisteren Sjaak Swart (73 and still going strong) konden zien voetballen met Frank de Boer, Dennis Bergkamp en de broers Rob en Richard Witschge – om er maar een paar te noemen. En dat alles ter gelegenheid van de opening van het nieuwe hoofdveld (kunstgras) van DSS in Haarlem. Kijk, dat zijn nog eens belevenissen. Als je alle foto’s wilt zien, die staan een tijdje hier online. Je mag ze ook downloaden, als je dat leuk vindt.

6 gedachten over “Lucky Ajax

  1. Knappe kleurrijke actie foto’s.

    Dat die 73 jarige niet bang is dood te vallen op het veld.Hij kan dan nog best fit zijn maar aan spanning over geleverd worden loopt soms slecht af.

    1. 🙂 Maar het was niet puur geluk dat ze wonnen. Je kan toch zien dat er een paar echte klasbakken tussen zitten. Wat me vooral opviel: de rust en het zelfvertrouwen van die ervaren rotten. Ze bleven heel geconcentreerd de bal rondtikken. Mooi om te zien. En Bergkamp is nog altijd een klasse apart!

Zeg iets terug op Vrijspraak

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s