Vers fruit – oogsttijd bij Ark Media…


“Als een mens iets goeds zegt, heeft hij een gevoel van welbehagen, hij voedt zich met de vruchten van zijn mond.” Dat zeg ik niet, dat is wijsheid uit het boek Spreuken. Woorden over woorden, gedachten over wat je inspanningen kunnen voortbrengen – goede of bittere vruchten. “Woorden hebben macht” staat er in datzelfde hoofdstuk. En zo is het.

Ik ben blij met de nieuwe boeken die vandaag bij Ark Media binnenkwamen en waar ik in verschillende rollen aan heb mogen meewerken. Je hebt een aantal mensen die zich een slag in de rondte werken – in het zweet des aanschijns – maar als dan de vruchten van al die inspanningen op tafel liggen, dan valt er genoeg te genieten. Met dank aan redacteur Marieke Slagter en vormgevers Mark Eikema en Remco de Vries – om maar een paar namen te noemen.

Hieronder kun je nog iets nauwkeuriger kijken naar een deel van onze nieuwe oogst. En in de betere groente- en fruitwinkel liggen deze vruchten straks te pronken, geluidloos roepend: “Neem en eet!”

Met mijn welgemeende felicitaties aan onze nieuwe auteurs: Johannes van de Bank, Johan ter Beek, Bruce & Stan!Zeg iets terug op Vrijspraak

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s