Ik loop serieus gevaar een fan van Nick en Simon te worden…

…na het bekijken van deze video die Rob Koster (zwager en ‘muziekbroer’) me gisteren liet zien. Ik heb die hele Tros-serie over Nick en Simon in de VS gemist (op zich niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat ik weinig tv kijk), maar dit is een ontroerend filmpje. De Volendamse zangers zijn bij het geboortehuis van Elvis geweest en gaan op bezoek bij een oude man in de winkel waar Elvis zijn eerste gitaar kocht. De man vertelt over een liedje dat Elvis als jongen graag zong en krijgt een soort flashback die hem in het hart raakt. En mij ook!

Published by abspoel

Paul Abspoel, Hoofddorp, getrouwd met Lydia en vader van Robin, Sosha en Pascalle. Heel veel ontvangen om door te kunnen geven. Sterk in zaken van twijfel en geloof, zwak voor schoonheid. Uitgever bij Ark Media, creatief met woorden en beelden. Zie ook www.paulabspoel.nl Tevens vindbaar op Facebook, Intagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+ en - geloof het of niet - in het echte leven.

3 thoughts on “Ik loop serieus gevaar een fan van Nick en Simon te worden…

  1. Het raakt me enorm..Ik was en ben dan dan ook een grote Elvisfan gebleven
    Ik zag een show van NIick en Simon in het sportpaleis in Antwerpen..daT sympathieke duo gaf waar voor de prijs die men betaald had.
    Ze zongen fantastisch een hele a

Zeg iets terug op Vrijspraak

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s